Брейн-ринг знавців права

 

Найбільш у світі цінують розумних людей. Вони чимало знають і прагнуть дізнатися ще більше. Адже як цікаво поринути у світ людських таємниць, дізнатися щось нове й поділитися ним з іншими. Світ різноманітний і цікавий, а люди в ньому добрі та розумні. Вони прагнуть порозумітися між собою й примножити свої знання новими.

21 жовтня студенти  групи ПО-22 Івано-Франківського коледжу зібралися пограти гру інтелектуалів – брейн-ринг. За першість боролися дві команди: «Праволюби» та «Правознавці» під керівництвом викладача громадянської освіти Гаргат-Українчук Ольги Миронівни. Під час гри команди активно відповідали на запитання один одного та здобували за це бали.У результаті перемогла дружба.

Ми є громадянами України, маємо право знати закони та обов’язки і їх виконувати. «Незнання закону не звільняє нас від відповідальності». Людина від народження наділена правами, а з часом в процесі життя, після досягнення встановленого законом віку, набуває здатності мати обов’язки і нести відповідальність за свої дії.

Отже, брейн-ринг дозволив студентам групи ПО-22 відчути себе ерудитами. Хочеться висловити слова подяки Ользі Миронівні за проведення надзвичайно цікавої гри, бо такі конкурси справді згуртовують колектив та сприяють навчальному процесу.

Борищак Анна, студентка групи ПО-22