Практичні заняття для студентів спеціальності «Прикладна математика» в IT-компанії «Softjourn»

Студенти 4 курсу освітньої програми «Прикладна математика» в рамках вивчення дисципліни «Основи менеджменту і маркетингу» (викладач Гой Н.В.) з метою ознайомлення із особливостями організації діяльності в ІТ-сфері та задля підготовки до виробничої практики (викладач Солонець Д.М.) відвідали IT-компанію «Softjorn».

Фахівці IT компанії розповіли студентам про історію розвитку, можливості проходження практики та працевлаштування у компанії, критерії відбору працівників. Поділились електронними ресурсами для навчання та розвитку, зокрема, про створені умови задля удосконалення володіння та вивчення англійської мови, розвитку професійних навичок.

Для  студентів провели екскурсію офісними приміщеннями компанії, де вони змогли відчути професійну атмосферу серед фахівців компанії. Спеціалісти, які працюють над формуванням команди та підбором персоналу, ознайомили студентів з можливостями щодо проходження навчальної практики та майбутнім працевлаштуванням.

Softjourn – це сучасна консалтингова компанія повного циклу та розробки програмного забезпечення, яка має команди експертів із продуктами, які мають досвід у сфері фінансових технологій. Softjourn є глобальною компанією з розробки програмного забезпечення з більш ніж 20-річним досвідом роботи зі штаб-квартирою в Силіконовій долині, штат Каліфорнія, з науково-дослідними офісами в Україні, Польщі та Бразилії.