Відбулася зустріч студентів коледжу спеціальності «Прикладна математика» з фахівцями ІТ-сфери

За сприяння завідувача відділення  Оксани Миколаївни Сидорук та викладача навчальної дисципліни «Основи менеджменту і маркетингу» Наталії Василівни Гой відбулася цікава зустріч студентів 4 курсу та практиків у сфері інформаційних технологій. В рамках заходу здобувачі освіти  стали учасниками цікавої живої дискусії, мали можливість поспілкуватися з фахівцями, отримати цінні поради й рекомендації щодо особливостей професійної підготовки менеджерів в сфері ІТ та розробників програмного забезпечення, які надали важливі рекомендації щодо значущості  навчання задля реалізації особистих планів працювати в  сучасній команді.

Ростислав Кузюк, випускник коледжу спеціальності «Прикладна математика», головний інженер-програміст відділу інформаційних технологій регіональної філії АТ «Укрексімбанк» в м. Івано-Франківську, подав корисну інформацію про особливості роботи менеджерів інформаційного забезпечення структурних підрозділів фінансової сфери. Мирослав Голодинський, провідний інженер-програміст Інформаційного відділу (Support Consultant), розповів про можливості професійного зростання в сфері ІТ, важливість командної роботи, перспективи розвитку та технологічне забезпечення управлінських процесів.  Студенти дізналися  від Віталія Вінтоняка, старшого керівника проєктів в компанії  «Soft serve», про особливості побудови кар’єри менеджера, постійну самоосвіту, функції менеджерів. Ігор Полатайко, Senior Software Engineer, Solutions Architect/Engineering Manager на поточному проекті для клієнта, викладач курсів «Архітектура та проектування програмного забезпечення» та «Програмування мовою Java», розповів про свій шлях в ІТ-сфері як менеджера та педагогічних досвід, порекомендував студентам власні методики використання інструментів неформальної освіти.

Наш коледж впродовж навчання надає майбутнім фахівцям в сфері розробки програмного забезпечення можливість поєднувати різноманітні методи та форми роботи задля забезпечення якісної підготовки сучасних спеціалістів.