Успішний виступ команди юнаків Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника в турнірі з мініфутболу

27 жовтня, завершився відкритий турнір з мініфутболу серед студентів ЗФПО Івано-Франківської області, присвячений пам’яті захисника України та педагога – Михайла Неспяка. Проведення змагань ініціював Івано-Франківський фаховий коледж технології та бізнесу. За звання переможця турніру змагалось 7 команд, зокрема, і студенти Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Після урочистого відкриття заходу, яке відбулось на території навчального закладу, спортсмени вирушили на спортивний майданчик комплексу академії НФК «Ураган», де проходили всі матчі.

За результатами футбольних поєдинків першого дня Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника вийшов  на другому місці в групі,  що дало можливість позмагатись за бронзову нагороду у фіналі. Суперником команди на заключному етапі змагань став Івано-Франківський фаховий коледж Львівського національного університету природокористування. На майданчику тривала запекла боротьба, кожен докладав максимум зусиль для бажаної перемоги. У підсумку, під чітким та професійним керівництвом тренера, представника команди – Івана Кудляка, з рахунком 2:1 Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника здобув перемогу та посів третю сходинку п’єдесталу. На другій позиції господарі турніру – Івано-Франківський фаховий коледж технології та бізнесу. Першу сходинку п’єдесталу зайняв Івано-Франківський фаховий коледж електронних приладів ІФНТУНГ.

Всі учасники змагань були нагороджені командними і особистими грамотами, нагрудними медалями та пам’ятними сувенірами.

Вітаємо призерів, бажаємо подальших успіхів та нових перемог! Пам’ятаємо наших Героїв та дякуємо захисникам і захисницям за кожен спокійний день!