Футбол – гра мільйонів!

Така характеристика найпопулярнішої у світі спортивної гри цілком заслужена серед її численних шанувальників через свою видовищність, присутність здорового азарту та злагодженості командної роботи, як невід’ємної запоруки успіху в матчевому протистоянні. Та не лише задля спортивних звитяг світ грає у футбол, а й заради зміцнення колективних відносин, обміну досвідом й пошуку нових друзів поєднаних здоровим духом і тілом.

З таких міркувань, 24 жовтня, студенти Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника зустрілись на полі суперників у товариському футбольному поєдинку із командою Базового медичного коледжу. Гра була щедрою не лише на бурхливі емоції, а й забиті голи. Так, з рахунком 14:8 перемогу здобула команда Івано-Франківського фахового коледжу ПНУ ім. В. Стефаника.

Така результативна перемога неабияк підняла мотивацію та впевненість команди перед очікуваним відкритим турніром  з міні-футболу серед студентських команд, присвяченому пам’яті полеглого захисника України та педагога – Михайла Неспяка, що відбудеться 25-26 жовтня.

Бажаємо нашій команді нових перемог, пам’ятаємо полеглих героїв та дякуємо захисникам і захисницям за кожен мирний для нас день!