Відеопривітання до Дня гідності та свободи і десятої річниці початку Революції Гідності в Україні (студентки другого курсу відділення «Дошкільної освіти»)

 

https://www.facebook.com/100054945585664/videos/867386808257428/

21 листопада 2013 року десять років тому Майдан Незалежності об’єднав десятки тисяч українців з різних областей, районів, які пліч-о-пліч до кінця боролися за європейське майбутнє України, за справедливість, свободу та гідність українського народу. Революція Гідності залишила глибокий, визначальний і незабутній слід в українській історії. Студенти другого курсу відділення «Дошкільної освіти» під керівництвом викладачки Наталії Надурак вирішили сьогодні вшанувати пам‘ять загиблих Героїв Небесної Сотні – українців, які загинули, виборюючи право жити у вільній європейській державі. Свобода та Гідність – наші фундаментальні цінності, які ми, українці, захищали, відстоювали і будемо захищати і відстоювати завжди!

Відгук підготувала студентка групи ДО-22 Ірина Пирожук.

Навчаючись в Прикарпатському фаховому коледжі ми з великим захопленням працювали над відео до заходу Дня Революції Гідності України. Кожен етап творчого процесу відзначався колективним підходом та великим ентузіазмом студентів та викладачів. Результат нашої спільної роботи – вражаючий відеоролик, що відзначає важливість та гідність нашої країни. Разом ми прагнемо підтримувати національну гідність та сприяти її розвитку серед студентської громадськості.

Відгук підготував студент групи ПМ-21 Денис Карпінець.