Інтегрована виховна година до дня пам’яті жертв Голодомору ”Україна пам’ятає!”

Сьогодні Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932-1933 років та масових штучних голодів 1921-1923 і 1946-1947 років. З метою формування у студентів ціннісних орієнтацій до держави, виховання здатності кожної людини на скорботу і пам’ять про мільйони загублених життів співвітчизників. У групі ПО-24 проведено інтегровану виховну годину з дисципліною “історія України” – куратором групи Пилипишак С.І. та викладачем коледжу, кандидатом політичних наук Максимцем Б.В. Захід відвідала  також заступник директора з навчально-виховної роботи Полякова Т.В.

Пригадуючи відомості трагічних подій 1932-33 років Богдан Володимирович наголосив на важливості цієї дати у історії українського народу, розповів про наслідки голоду на землях України.

Щоб глибше зрозуміти події тих часів студенти переглянули фільм “Ціна правди”. У якому йшлося про молодого британського журналіста Ґарета Джонса, який прагнув взяти інтерв’ю у Сталіна та розсекретити таємницю ресурсів Союзу,  коли увесь світ охопила криза.

Академ наставник групи Пилипишак С.І. закликала студентів шанувати та вивчати історію Україну, пам’ятати про загиблих від рук радянської влади. Усіма силами підтримувати Українську державу аби події 1932-33 років не повторилися знову…