Змагання з легкоатлетичного триборства

18 жовтня студенти першого та другого курсів Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника взяли участь у першості навчального закладу з легкоатлетичного триборства.

Кількість учасників змагань, що проводились на стадіоні Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи, сягнула понад 100 спортсменів. Серед студентів визначали кращих у трьох видах легкоатлетичної програми:  біг на 60 метрів, метання малого м’яча, стрибок у довжину.

В індивідуальному заліку перемогу здобули студенти Неля Нагорняк (ПО-25) та Артем Білійчук (ПМ-11). У командному заліку трійка лідерів за спеціальностями визначилась наступним чином: третє місце вибороли студенти спеціальності «Прикладна математика», другу сходинку п’єдесталу пошани зайняли учасники зі спеціальності  «Право», а переможцями змагань стали  студенти спеціальності «Початкова освіта».

Змагальна атмосфера, що вирувала на легкоатлетичних доріжках і секторах, по-справжньому гуртувала учасників, формуючи  серед них командний дух, додаючи позитивних емоцій та енергії для подальшого всебічного розвитку під час навчання.