Завершилася Літня школа для студентів коледжу проєкту Reginna 4.0!

Впродовж двох тижнів студенти Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника спеціальностей «Прикладна математика», «Початкова освіта», «Право» навчалися у форматі онлайн у Літній школі в Університеті Нової Гориці в Словенії.

Ми відвідали лекційні заняття, цікаві тренінги, які проходили цікаво та захоплююче.

За результатами Літньої школи студенти поглибили свої знання за такими напрямками, як нанотехнології, вступ до Індустрії 4.0, ШІ, економічне виробництво та кібербезпека, аналітика даних, основи підприємництва, інновації та розробка продукту, методологія Lean startup, інтелектуальна власність і комерціалізація. Отримані нами знання, вміння і досвід у поєднанні науки та бізнесу дадуть змогу розширити свої можливості працевлаштування на ринку праці.

Дякуємо за можливість долучитися до цікавого навчання та постійну допомогу координатору проєкту Reggina 4.0, начальнику науково-дослідної частини Ірині Григорук, провідному фахівцю Навчально-наукового центру досліджень проєктів та наукової інформації науково-дослідної частини Тетяні Гринишак та викладачу коледжу Наталії Гой.

Студенти-учасники Літньої школи