Участь студентів коледжу в Літній школі проєкту Reginna 4.0!

В Університеті Нової Гориці в Словенії беруть участь майже 300 учасників з України, Словенії, Італії, Іспанії та Польщі. В форматі онлайн навчаються студенти спеціальностей «Прикладна математика», «Початкова освіта», «Право» Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Студенти мають можливість поглибити свої знання за такими напрямками, як нанотехнології, вступ до Індустрії 4.0, ШІ, економічне виробництво та кібербезпека, аналітика даних, основи підприємництва, інновації та розробка продукту, методологія Lean startup, інтелектуальна власність і комерціалізація.

Лекційні заняття Літньої школи проходять цікаво та захоплююче: Andrea Fornasier виступив з темою “Digital Transformation Journey”, розкриваючи сутність цифрової трансформації, Andrea Brunello провів лекцію: “Data Modeling: From Relational Databases to Big Data”, в якій детально розглянув системи керування базами даних. Учасники Літньої школи впродовж першого тижня навчання мали ще багато цікавих лекцій.

Літня школа надає унікальну можливість обміну знаннями та досвідом. Дякуємо за можливість долучитися до цікавого навчання та постійну допомогу координатору проєкту Reggina 4.0, начальнику науково-дослідної частини Ірині Григорук, провідному фахівцю Навчально-наукового центру досліджень проєктів та наукової інформації науково-дослідної частини Тетяні Гринишак та викладачу коледжу Наталії Гой.

Студенти-учасники Літньої школи