Студенти коледжу отримати сертифікати європейського зразка, пройшовши курс Літньої школи міжнародного проєкту Reginna 4.0!

Цього літа студенти спеціальностей «Прикладна математика», «Початкова освіта» та «Право» Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника провели свої літні канікули надзвичайно цікаво та продуктивно.

За підсумками навчання в Літній школі учасники отримати сертифікати європейського зразка еквівалентний 3 кредитам ЄКТС. Учасники мали можливість розвивати свої вміння та навички, здобувати цінні знання в таких сферах, як нанотехнології, вступ до Індустрії 4.0, ШІ, економічне виробництво та кібербезпека, аналітика даних, основи підприємництва, інновації та розробка продукту, методологія Lean startup, інтелектуальна власність і комерціалізація.

Учасники Літньої школи щиро вдячні організаторам за цікавий формат навчання, а викладачам – за цінні знання, якими вони ділилися з нами на лекційних та практичних заняттях. З нетерпінням чекаємо другої Літньої школи, щоб мати змогу вивчити щось нове та поглибити свої знання та вміння. Впевнені, що це буде важливий для студентів обмін досвідом та цікаво проведений час!

Це був чудовий та незабутній досвід!