Саморозвиток та здатність вчитися

Студенти першого та другого курсу коледжу спеціальності «Початкова освіта» та «Прикладна математика» відвідали пізнавальну лекцію-тренінг на тему «Саморозвиток та здатність вчитись», яку в рамках вивчення навчальної дисципліни «Громадянська освіта», викладач Гой Н.В., проводила запрошена менторка Школи бізнесу і менеджменту Ірина Боришкевич. На лекції були розкриті такі важливі теми, як мотивація до навчання, студенти почули цікаві рекомендації щодо вирішення таких актуальних проблем як: «де брати сили і мотивацію вчитись?», «що робити, щоб покроково реалізовувати власні мрії», «як працює наш мозок?», «що таке пам’ять» та багато іншого. Також студентам були надана інформація про можливості використання штучного інтелекту в навчанні, про інформаційні джерела та пізнавальні ресурси, завдяки яким можна детальніше ознайомитись з темами, які зацікавили. В кінці заходу пані Ірина відповіла на запитання студентів, а також вручила найактивнішим студентам у вікторині подарунки у вигляді книг.

Ми мали змогу послухати чудового спікера Ірину Ігорівну Боришкевич, кожен слухач почерпнув для себе багато корисної інформації та отримав велику порцію мотивації , для того щоб змінюватися, та досягати власних цілей та реалізації планів у майбутньому.

Тренінг на тему «Саморозвиток та здатність вчитись» допомагає переосмислити своє ставлення до навчання, до своїх мрій, цілей!