ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ!

11 вересня студенти Івано-Франківського фахового коледжу вже традиційно долучилися до святкування Дня фізичної культури і спорту в Україні.

Цьогоріч спортивно-масовий захід було організовано в тісній співпраці зі спортивним клубом «Наука» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та міським центром «Спорт для всіх».

Програму заходу розпочато спільною пробіжкою студентів разом зі своїми наставниками-викладачами парковою алеєю міста. Після неї всі присутні взяли участь в енергійній руханці, що була проведена керівницею фізичного виховання коледжу – Оленою Мельник. Далі студенти мали змогу помірятись силою й спритністю в перетягуванні канату, штовханні гирі, стрибках зі скакалкою під пильним суддівським наглядом заступника директора міського осередку ГО «Спорт для всіх», відомого на Прикарпатті богатиря – Назарія Павліва.

Неабиякої мотивації спортсменам додав майстер клас зі штовхання гирі від очільника спортивного клубу «Наука» – Степана Хопти, який, опираючись на досвід та зразкову техніку виконання вправи, показав найкращий результат серед учасників.

Не обійшлось і без приємних сюрпризів: переможці серед хлопців та дівчат в окремих видах змагань отримали пам’ятні призи, а також медалі та грамоти від організаторів заходу.

Дякуємо кожному захиснику й кожній захисниці, завдяки яким ми можемо займатись спортом, розвиватись фізично та інтелектуально задля успішного майбутнього України!