Звітна студентська конференція секції загальної підготовки !

6 квітня відбулося секційне засідання звітної наукової конференції студентів коледжу циклової комісії загальної підготовки за 2022 рік, на якій ми розглянули важливі для українського суспільства проблеми розвитку соціальних та  громадянських компетентностей в умовах воєнного стану. З привітальним словом до учасників звернулися заступник директора з навчально-виховної роботи Тетяна Вікторівна та голова циклової комісії Наталія Василівна Гой, які наголосили на необхідності проведення студентських наукових досліджень у закладах фахової передвищої освіти.

Організатори конференції мали на меті залучення до наукових досліджень студентства коледжу, аналіз інноваційних підходів  до постановки цілей та формування актуальних проблем у сучасних наукових напрямках.

З презентаціями доповідей виступили 22 студентів-науковців. Слухачі активно обговорювати виступи, виникла гостра дискусія з приводу проведених досліджень щодо історичних подій та питань ідентифікації й становлення української молоді.

Цікаві доповіді були представлені щодо історії виникнення та розвитку української гривні, аналізу переваг електронних грошей.

Змістовні презентації виступів, оригінальне викладення матеріалу, дослідження та аналіз актуальних  проблем, зацікавленість слухачів, нова інформація, позитивні враження від проведеної роботи – це результат засідання секції циклової комісії загальної підготовки!