День фізичної культури та спорту

Щороку педагогічні працівники та студенти Івано-Франківського фахового коледжу традиційно у вересні відзначають День фізичної культури та спорту. Тож і цьогоріч, попри усі складнощі та жорстокі реалії воєнного часу, було проведено фізкультурно-спортивне дійство в спортивному залі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

В знак пам’яті про усіх героїв, які поклали своє життя за Батьківщину, захід розпочався хвилиною мовчання. З вітальним словом виступила керівник фізичного виховання Івано-Франківського фахового коледжу Олена Мельник та голова спортивного клубу «Наука» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника – Степан Хопта. Серед запрошених гостей також були присутні: заступниця голови спортивного клубу «Наука» Вікторія Остапчук та голова федерації з бадмінтону Івано-Франківська, майстер спорту України – Дмитро Коротких.

Після завершення офіційної частини, відповідно до програми заходу, студенти коледжу взяли участь у традиційній спортивно-танцювальній руханці, яка додала бадьорого настрою та підготувала до майстер-класу від знавців бадмінтону. Голова федерації Дмитро Коротких особисто продемонстрував майстерність володіння ракеткою та розповів учасникам про особливості гри в бадмінтон. Студенти мали змогу спробувати свої сили та проявити себе на спортивному майданчику.

Низький уклін усім захисникам та захисницям, завдяки яким спортивне життя не зупиняється. Спільно до перемоги! Слава Україні!