ПЕРЕМОЖЦІ МІЖНАРОДНИХ КОНКУРСІВ!

Гордістю і славою для коледжу є переможці Міжнародних конкурсів.
Диплом від Департаменту освіти і  науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації отримала Мар’яна Федорів за зайняте ІІ місце у ІІ етапі XXIII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Грамотою за підготовку студента-переможця нагороджена Полякова Тетяна Вікторівна – спеціаліст вищої категорії, викладач-методист.
Доброю традицією стали високі досягнення наших студентів на науковій ниві. Дипломи одержали слухачки Івано-Франківської малої академії наук, Нагорняк Неля за зайняте І місце на обласному етапі XVI Міжнародного конкурсу з українознавства та Федорів Мар’яна за зайняте ІІ місце на обласному етапі XVI Міжнародного конкурсу з українознавства. Нагороду отримав і їхній науковий керівник Богдан Володимирович Максимець, кандидат політичних наук, керівник секції історії України.
Подякою Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Івано-Франківської області відзначений викладач вищої категорії Дмитро Михайлович Солонець за підготовку призера обласної олімпіади з інформатики Рокицького Івана.
Щиро вітаємо переможців, їхніх керівників, бажаємо творчої наснаги та нових перемог!