Підсумки конкурсів малюнків, листів-есеїв, віршів-есеїв на тему «Яким я бачу майбутнє України після Перемоги» !

У рамках тижня циклової комісії загальної підготовки «Україна і світ: шлях до ПЕРЕМОГИ!» було проведено підсумкове засідання, на якому відзначено надзвичайну активність та креативний підхід студентів до виконання конкурсних робіт на тему «Яким я бачу майбутнє України після Перемоги».

За результатами конкурсів листів-есеїв та віршів-есеїв, до яких долучилися студенти спеціальностей «Дошкільна освіта» та «Початкова освіта», журі визначило найкращі роботи за тематичною та змістовною спрямованістю, зокрема:

1.Абрам Вікторія (ПО-22)

2.Гудзь Ангеліна (ПО-22)

3.Семен Тетяна (ПО-25)

4.Пиц Роман (ПО-31)

5.Бойчук Христина (ПО-31)

До плану заходів «Україна і світ: шлях до ПЕРЕМОГИ!» активно долучилися студенти циклової комісії професійної і практичної підготовки спеціальності «Дизайн». У номінації «Конкурс малюнків» на тему: «Яким я бачу майбутнє України після Перемоги!» взяли участь студенти 1-3 курсів. Оцінювалися роботи за тематичною відповідністю, творчим підходом, оригінальністю у розкритті теми конкурсу та професійними здібностями.

За результатами конкурсу хочемо відзначити позитивно-патріотичне бачення наших студентів та ВІРУ у швидку ПЕРЕМОГУ!!! Окремо відзначаємо роботи таких студентів: Радіонової Юлії (Дз-11); Чмелик Ярини (Дз-11); Димкар Адріани (Дз-11); Соловки Юлії (Дз-22); Бабіцької Юліани (Дз-22);, Москальчук Віри (Дз-22); Логінової Насті і Гурської Надії (Дз-22); Федорій Каміли (Дз-32).

23 лютого 2023 р. з нагоди Дня перемоги українського народу в Революції гідності та річниці незламності відбулася Онлайн-презентація студентських конкурсних проєктів на тему: «Шлях України до перемоги». Студенти вміло презентували проєкти та своє бачення шляху до Перемоги, визначаючи основні факти з історії незалежної України, які свідчать про утвердження державності та шлях до ЄС, розкрили цінності та характер українців, які ведуть нас до мети й перемоги.

У номінації «Декламація віршів» кращими стали:

  1. Пирожук Ірина (ДО-12)
  2. Суслик Богдан (ПМ-11)
  3. Нижник Євгенія (ПМ-11)

На особливу увагу заслуговують відеороботи. Проаналізувавши питання українського державотворення, ключові події 2014–2022 років, студенти проявили себе як юні дослідники, режисери та ведучі. Кращими у номінації «Відеоробота» стали:

  1. Дзензик Божена, Марчак Людмила (ПМ-21),
  2. Зоріна Анастасія, Комарщук Оксана (ПМ-12)
  3. Андрусяк Анастасія, Ткачук Вікторія (Т-21)
  4. Клюба Юлія (ПМ-11)

Більшість студентів представили свої роботи у формі презентацій. Це був мікс історичних розвідок і власних суджень про шлях України до Перемоги. Конкурсанти чітко бачать, що для перемоги важливі національна свідомість, патріотизм та сильна держава, яку поважають у світі. У номінації «Презентація» відзначились:

  1. Галюк Василина (ПМ-11)
  2. Семенів Юрій (ПМ-11)
  3. Пастернак Богдана (ДО-13)
  4. Пасічняк Ангеліна (Т-21)
  5. Пристайко Оксана (ПМ-11)
  6. Слота Аліна (ПМ-11)
  7. Бачинська Тетяна (ДО-11)
  8. Іванів Марина (ПМ-11)
  9. Федорів Софія (ДО-13)

Головною ідею заходу стало розуміння, що ключовим фактором успіху України є її народ, який протягом століть боровся за своє національне визволення і знову продовжує боротися за свої права та свободу. Воля до Перемоги українців є незламною, що бачить і чим подивований увесь світ.

Дякуємо всім учасникам!

Разом до Перемоги! Слава Україні!