Засідання Педагогічної ради коледжу

30 серпня 2024 року відбулось засідання Педагогічної ради ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника».

Директор коледжу Юрій Михайлович МОСКАЛЕНКО привітав присутніх із початком нового 2024-2025 навчального року, побажав усім здоров’я, терпіння, наснаги в цей нелегкий для України час та Перемоги. Після Хвилини мовчання директор повідомив колективу про зміни у кадровому складі: представив новоприйнятих викладачів та вручив подяку за багаторічну сумлінну працю викладачці Галині Михайлівні ГАВУЧАК у зв’язку з виходом на заслужений відпочинок.

Відповідно до порядку денного, Юрій Михайлович проінформував присутніх про підсумки Вступної кампанії 2024 року та завдання педагогічного колективу щодо підвищення ефективності профорієнтаційної роботи та формування якісного контингенту здобувачів освіти, а також про здійснені протягом літнього періоду заходи щодо підготовки коледжу до початку нового навчального року, пророблену роботу щодо зміцнення матеріально-технічної бази закладу та поліпшення кадрового потенціалу, здійснення освітнього процесу у 2024-2025 навчальному році в умовах воєнного стану.

Заступник директора коледжу з навчально-виховної роботи Тетяна Вікторівна ПОЛЯКОВА проінформувала колектив про особливості організації освітнього процесу, надала роз’яснення щодо графіку освітнього процесу, окреслила основні напрямки навчальної, методичної, практичної та виховної роботи коледжу у новому навчальному році, враховуючи вимоги сьогодення.

Заступник директора коледжу з навчально-виробничої роботи Марта Ярославівна ЧУПРОВСЬКА представила до розгляду та затвердження Положення про порядок відрахування, переривання навчання, поновлення і переведення осіб, які навчаються у Відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника», та надання їм академічної відпустки  та Положення про організацію освітнього процесу у Відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника».

Інженер з охорони праці Тетяна Петрівна КЛУБОЧКІНА ознайомила членів Педагогічної ради з основними заходами безпеки та цивільного захисту необхідними для організації безпечного освітнього процесу 2024-2025 навчального року в умовах воєнного стану.

Методист коледжу Олександра Михайлівна ГАРІДЖУК ознайомила з Планом роботи коледжу на 2024-2025 навчальний рік.

У різному було обговорено низку питань, що стосуються проведення урочистостей з нагоди Дня знань для першокурсників, проведення виховних заходів зі студентами, ознайомлення з правилами техніки безпеки й поводження під час повітряної тривоги та в інших надзвичайних ситуаціях тощо.

Дякуємо ЗСУ за можливість працювати задля Перемоги!

СЛАВА УКРАЇНІ!  СЛАВА НАШИМ ГЕРОЯМ!