МОТИВУЮЧА ЗУСТРІЧ З ВИПУСКНИЦЕЮ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ПОЧАТКОВА ОСВІТА»

Студенти 2 курсу спеціальності «Початкова освіта» на занятті з навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності» взяли участь у цікавій дискусії з випускницею коледжу, відмінницею навчання Софією Брус. Спільно з викладачкою Наталією Гой майбутні педагоги підготували запитання, які є для них на сьогодні найважливішими в опануванні професійних навичок та умінь. Зустріч з колишньою студенткою Івано-Франківського фахового коледжу ПНУ та засновницею сучасної творчої студії КІКА.ІФ для дітей молодшого шкільного віку була насиченою інформаційно, супроводжувалася великою кількістю запитань від студентів. Софія Брус підготувала актуальні матеріали, висвітлила основні практичні проблеми, з якими зустрілася під час оволодіння професії вчителя початкових класів. Під час зустрічі випускниця звернула особливу увагу на цінність здобутих знань та практичних навичок під час навчання Івано-Франківському фаховому коледжі, важливість опанування в процесі навчання додаткових спеціалізацій. Софія Брус розповіла про цікаві методики швидкісного читання, які використовує в роботі з учнями початкової школи, власні творчі доробки, особливості організації педагогічної діяльності в умовах дистанційного навчання.

Зі слів студентки групи ПО-22: «Щойно відбулася дуже цікава зустріч з випускницею нашого фахового коледжу Софією Брус.  Ця тендітна дівчинка надала нам неймовірну мотивацію і показала на власному прикладі, що працювати в педагогічній сфері має можливість навіть студент, чи тобі 17 чи 19 років  – це не проблема, головним є бажання та окреслені цілі. Дякуємо, що відкрились для нас і розказали власний педагогічний досвід та  історію   нелегкої дороги до успіху в цій професії».

На зустрічі студенти підтримали цікаву дискусію щодо можливостей власної реалізації, важливості навчання, бажання саморозвитку та удосконалення.

Наша випускниця поділилася зі студентами теплими спогадами про роки навчання в нашому освітньому закладі.

Дуже дякуємо за таку можливість зустрітись рідному коледжу, за отримані нові знання та поради…

Студенти групи ПО-22!