ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ

Студенти спеціальностей «Дизайн» та «Прикладна математика» під керівництвом викладача фізичної культури Сергія Николайчука Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника взяли участь в спортивно-масовому заході #OlympicLab за модулем «Основи бізнесу та кар’єри» організований відділенням національного олімпійського комітету в Івано-Франківській області.

До події, яка відбулася за допомогою онлайн платформи ZOOM, окрім студентської молоді також долучилися:

  • голова відділення національного олімпійського комітету України в Івано-Франківської області – Мирослав Карабін;
  • заслужений майстер спорту України зі спортивної гімнастики, учасниця ХХІХ літніх Олімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай). – Дарія Згоба;
  • лектор, журналістка телерадіокомпанії «Вежа», член молодіжної організації ФРІ – Роксолана Бабій;
  • стипендіат відділення НОК України в Івано-Франківській області – Василина Заяць;
  • представники відділення НОК України в Івано-Франківській області – Володимир Антонець і Тетяна Мисак.

Сучасний шалений ритм життя диктує свої правила: хочеш бути успішним – навчися керувати часом.

Тайм-менеджмент сьогодні більш ніж доречний не тільки на навчанні або у спорті, але і в особистому житті. Опанувати мистецтво якісного, продуктивного використання часового ресурсу, навчитися встигати робити необхідну кількість справ в стислі терміни, а також отримувати задоволення від навчання й знаходити час на відпочинок – про всі ці проблеми і їх вирішення, студенти дізналися під час першої частини.
Гості поділилася порадами із тайм-менеджменту, які учасники зможуть використовувати, щоб підвищити свою продуктивність, ефективно планувати та тримати в балансі навчання і здоров’я.

Щоб теоретична частина про тайм-менеджмент була більш ефективнішою, всю отриману інформацію студенти мали можливість застосувати моделюючи в реальності власні планери у ході практичної частини.
Після завершення основної частини заходу відбулось спілкування між учасниками та гостями, які супроводжувались обміном корисною інформацією та порадами з розділу тайм-менеджменту.