ДЕНЬ ЗДОРОВ’Я

 

Вже традиційно Івано-Франківський коледж ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» наприкінці вересня організовував для студентів першого курсу фізкультурно-оздоровчий, туристичний, виховний захід – «День здоров’я. Цьогоріч свято об’єднало понад 300 студентів, які спільно з кураторами навчальних груп, викладачами та керівником фізичного виховання коледжу взяли участь у спортивному дійстві.

Метою заходу є мотивувати студентів до плідної та активної роботи під час навчального процесу та сприяти налагодженню дружніх й довірливих відносин як всередині колективу, так і з академнаставником

Розпочався захід з походу від навчального корпусу по вул. Бандери 1 до локації заходу – поляни села Черніїв. Студенти, колонами пересуваючись гучно виспівували українські народні й сучасні пісні. Панувала справжня атмосфера свята, яка привертала увагу перехожих.

Прибувши до визначеного місця, всі 15 груп мали змогу взяти участь у безліч захоплюючих конкурсах, а саме: облаштування місця відпочинку, презентацію групи, розпалювання вогнища на швидкість, оформлення екібани «Осінній вернісаж», стінгазети на тему «Рух – це життя», туристична естафета та творчий виступ. За кожне зайняте місце у конкурсі, учасники отримували бали й за підсумком усіх етапів визначились переможці та призери. На третю сходинку п’єдесталу піднялася група ПО-15, друге місце посіла команда Дз-11 та перемогу отримала група ПО-13.