Першість коледжу з волейболу серед дівчат «Де гра, там і радість»

Студенти коледжу, а саме дівчата,  розпочали сезон змагань серед груп за визначення першості у спортивних іграх. Цікава та захоплююча гра з волейболу проходила на майданчику спортивного комплексу «Олімп» 25, 27 лютого. У змаганнях взяло участь 12 команд спеціальностей: «Дошкільна освіта», «Початкова освіта» та «Право». Кожна група намагалася поборотися за вихід до фіналу але вдалося найсильнішим та найдосвідченішим гравцям команд, а саме: ДО-11, ПО-14, ПО-23 та ПО-11.

Найзапекліша боротьба вирувала між групами ДО-11та ПО-11, які виборювали найвищу сходинку п’єдесталу. У результаті трьох партій перемогу отримала ПО-11. Друге місце завоювала команда ДО-11 та трійку лідерів замкнула група ПО-14.

Першість коледжу з волейболу проводилися з метою відбору кращих спортсменів і для підсилення жіночої збірної команди для участі в обласній спартакіаді серед ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, які відбудуться 21, 22 березня у спортивному залі на території Івано-Франківського базового медичного коледжу. Не гаючи часу, після затвердження основного складу команди жіноча збірна скористалася нагодою і спробували свої сили, взявши участь у XXII Всеукраїнському волейбольному турнірі пам’яті Б. Завальського, який проводився 1 березня в Івано-Франківському коледжі технології та бізнесу. Дівчатам не вистачило досвіду, щоб пройти до фіналу, але змагання стали хорошим етапом підготовки до основного старту.

Вітаємо переможців й призерів першості коледжу, команду жіночої збірної з волейболу та бажаємо подальших спортивних успіхів!